Viceværtservice i København

Skal din ejendom fremstå pæn og præsentabel hver dag, og skal dine beboere føle sig trygge ved at bo der? Så bør du overveje at hyre en dygtig vicevært gennem et ejendomsservice firma.

Hvad er en vicevært?

En vicevært er bolig foreningens og beboernes faste kontakt person til det ejendomsservice firma som forestår drift og vedligeholdelse af ejendommen.

Det vil typisk være viceværten som beboerne skal kontakte i tilfælde af fejl og mangler på bygningen og dennes installationer eller akut opståede nødsituationer. Derfor vil det være viceværtens telefon nummer som hænger i alle opgange, og som beboerne kan ringe til hvis de har brug for hjælp.

Blandt viceværtens hoved opgaver er at facilitere kontakten til håndværkere, autoriserede fagpersoner og service virksomheder som kan varetage diverse opgaver i ejendommens regi. Det er således ikke nødvendigvis viceværten selv som forestår trappevask, snerydning og grusning eller vinduespolering, for blot at tage et par eksempler på opgaver som hidrører under ejendomsservice. Men det er viceværten du skal kontakte hvis du oplever manglefuld trappevask – så skal han nok tage fat i underleverandøren.

På samme måde er det ikke ejendommens vicevært som tager sig af sprængte vandrør, tilstoppede faldstammer eller rotte bekæmpelse. Dette overlader viceværten trygt til en autoriseret VVS installatør, en autoriseret kloakmester eller en dygtig skadedyrs bekæmper.

Hvordan ansætter jeg en vicevært?

Måske er du i tvivl om hvordan du skal gribe ansættelse af vicevært an. Men det behøver du ikke at bekymre dig om. Uanset ejendommens størrelse, type og beskaffenhed vil du nemlig kunne få dit behov for vicevært dækket i en aftale med Dahlin Ejendomsservice ApS.

Dahlin Ejendomsservice ApS tilbyder nemlig vicevært service på time basis. Med en sådan vicevært ordning behøver du ikke at betale for ydelser du ikke har brug for, men får stadig en pålidelig og stabil kontakt person i form af en dygtig vicevært.

Læs mere på https://dahlin-ejendomsservice.dk/vicevaert/.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *