Udskift forrude på værksted

Udskift forrude på værksted

Hvis din bil skal have foretaget et forrudeskift, er du garanteret høj sikkerhed, hvis du kører på værksted. Du kan være tryg ved, at alting bliver lavet ordentligt. Desuden har reparatørerne på værkstedet adgang til de nødvendige redskaber, der skal til for at foretage udskiftningen optimalt. Selvom udgifterne stiger, når du kører på værksted, er det i sidste ende givet godt ud, hvis du ikke selv har styr på, hvordan en udskiftning af forrude skal foregå. Du skal endvidere være forberedt på, at omkostningerne muligvis kan stige, da reparatørerne ser sikkerhed frem for alt andet.

Pris på bilrudeskift

Prisen på udskiftning af forruden afhænger af bilens størrelse. Jo mindre bilen er, jo billigere bliver udskiftningen. Hvis der er tale om mindre bilmodeller, som eksempelvis VW Up, kan et bilrudeskift fås, med alt inklusiv, for omkring 1.700 kr. Hvis du derimod ejer en større bil, som eksempelvis en Ford Focus, kan prisen sagtens starte fra 3.800 kr. med alt inklusiv.

Som udgangspunkt bliver udskiftningen af forruden dækket af din kaskoforsikring. Afhængig af hvilken forsikring du har tegnet, kan der være forskel på selvrisikobeløbet. Det kan også med fordel betale sig at undersøge markedet for værkstedsudbydere. Det eneste, du skal foretage dig, er at ringe til forskellige udbydere. En telefonisk rundspørge vedrørende udskiftning af forrude, udarbejdet af Autobutler.dk, har vist en prisforskel på mere 2.000 kr.! Desuden er det vist, at du kan spare helt op ti 3.088 kr., hvis du blot undersøger markedet.

Forrudeskift ved hjemmebesøg

I forbindelse med udskiftning af forrude på værksted, kan det være en nemmere løsning at kontakte reparatøren og få ham til at komme hjem til dig. Det kan i de fleste tilfælde godt lade sig gøre. Dog har reparatøren tre krav, der skal være opfyldt, inden han kan foretage det pågældende bilrudeskift. Først og fremmest skal temperaturen være over mindst fem grader, og det ikke må regne. Temperaturen har dog den største betydning, da for koldt vejr kan påvirke limens hærdeeffekt. Hvis limen ikke hærder ordentligt, kan det påvirke slutresultatet. Det sidste krav er, at reparatøren skal have adgang til dine bilnøgler, da ruden skal varmes op indefra.

Selvom et hjemmebesøg umiddelbart kan være det fortrukne, er der alligevel punkter, som du bør overveje. Hvis du vælger værksted frem for hjemmebesøg, vil du opleve en kortere ventetid. Dette vil du dels opnå på grund af varmen i værkstedet, der er medvirkende til en hurtigere hærdning af limen, og samtidig vil reparatøren have hurtigere adgang til de nødvendige materialer.

Find pris udskiftning af forrude.