Udfør og foretag løbende gulvpleje

25 October 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Gulvpleje er faktisk ikke noget, som man bare gør en enkelt gang, når man føler for det, hvor man måske mere end ofte laver en overfladisk gulvpleje, og andre gange tager man så den mere dybdegående gulvpleje – der så ikke finder sted så tit.

Det hele kan man finde hjælp til på: https://www.rengros.dk/rengoringsmidler/gulvpleje-vask 

Men hvis man er rigtig smart, så sørger man for løbende at lave bare en grov gulvpleje, så man ikke altid skal så meget i bund med det og bruge lang tid på det, knofedt og mange kemikalier, når man endelig får taget sig sammen.

Det er lidt ligesom at tage opvasken efter sig, når man har brugt lidt, så man undgår, at opvasketårnet bliver større og større, så man slet ikke kan overskue det, og det ender med at blive muggent.

Derfor skal man tage sig af gulvet løbende, og det gælder helt ned til det med, at man beder folk om at tage skoene af, når de bevæger sig und på gulvet, og man klipper neglene på kæledyrene, så de ikke ridser i gulvet.

Man sætter også filtdutter under benene på møblerne, så de ikke ridser over gulvet, hvis de bliver trukket rundt og ikke løftet.

Gulvet fortjener løbende gulvpleje

Så gør man også sig selv en tjeneste ved, at man fjerne løsøre på gulvet, så de ikke ligger og fylder der, og kommer man til at spilde noget, så fjerner og renser man området på gulvet med det samme.

Man støvsuger også tit, og det selvom der ikke lige ser ud til at være grund til det, for før man har set sig om, så har man virkelig behov for det.

Og man skal også vaske gulvet, hvor ovenstående link også kommer en til gavn.

Ved de små løben tiltag sørger man for, at man næsten konstant har et pænt gulv.

Flere Nyheder