Superlækker mad ud af huset – bestil online

03 May 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Står sommeren på et hav af fester; fra barnedåb over konfirmation til studentergilde og måske endda bryllup? Så har du sikkert overvejet selv at lave maden til festen.

Bestil catering og slip for besværet

Det er utroligt bøvlet selv at skulle forestå madlavningen til en større fest. Kommer der meget mere end ti til tolv gæster kan du hurtigt komme i bekneb for såvel bord- som opbevaringsplads.

Derfor er det en god idé at bestille catering service i god tid inden festen. Så kan du nemlig læne dig tilbage og slappe af uden at skulle bekymre dig om kokkerering. Og du behøver ikke at skulle slide i køkkenet i mange dage op til festen.

image

Hvem er den bedste leverandør af mad ud af huset i Danmark?

Hvis du leder efter et catering firma som med sikkerhed kan levere festmad til din næste sociale sammenkomst kan du altid kontakte Kokken og Jomfruen.

Det danske catering firma Kokken og Jomfruen har igennem årtier leveret solide måltider til alle typer fester i mange forskellige størrelser. Kokken og Jomfruen har ry for at fremstille lækker og velsmagende mad til overkommelige priser.

Når du bestiller mad ud af huset fra Kokken og Jomfruen kan du være helt sikker på at samtlige retter holder en høj kvalitetsmæssig standard. Uanset om du vælger en standard menu med retter til servering på tallerkener eller fade, eller om du beslutter dig for at sammensætte en spændende buffet ud af huset, vil Kokken og Jomfruen kunne levere varen.

Din festmad leveres til døren til den aftalte tid, og selvfølgelig i de aftalte mængder. Alt hvad du skal gøre er at anrette maden som du ønsker – og så eller bare nyde din fest.

Du kan se de mange spændende muligheder for mad ud af huset på Kokken og Jomfruens hjemmeside kokken-jomfruen.dk

Flere Nyheder