Øreringe fremhæver elegant din hals

En af de mest populære former for smykker er øreringe. De kommer i mange forskellige former, metaller og størrelser. De kan være med diamanter, perler eller helt enkle af guld eller sølv. De kan have ægte stene i som diamanter men også falske. Det er dog vigtigt at at den del der rører øret er ægte da der ellers er risiko for nikkelallergi.

De senere år er det blevet ulovligt at producere og sælge øreringe med nikkel. Fælles for alle øreringe er at de er med til elegant at fremhæve din smukke hals. Se flere øreringe her https://caratdiamanter.dk/smykker/oereringe.

De populære diamant og perleøreringe

Nogle af de populære øreringe har enten en diamant eller en perle i. De kan både være små og store og har den fordel at de begge kan bruges både til hverdag men også til fest. 

Samtidig er begge kendt langt tilbage i historien hvor de har smykket mange kvinder og brugt som betalingsmiddel eller til at flytte store summer fra et sted til et andet i al hemmelighed.

De har samtidig en forhistorie for at udnytte de mennesker der har arbejdet med at finde de dyre sten og perler. Ofte med deres eget liv som indsats. Perledykkere har fået ødelagt deres lunger og trommehinder af at dykke, hvis de ikke er druknet.

Minearbejderne har ofte hostet deres lunger op og fået ødelagt deres øjne af at være i mørket. I værste fald er de omkommet i minerne hvis de er faldet sammen. 

Diamantøreringe og mænd

Diamantøreringe er også noget som mange mænd er begejstret for især efter at fodboldspilleren og modeikonet David Beckham gik rundt med en kæmpe diamant i det ene øre. Tidligere var det mere almindeligt at mænd havde en lille diskret sølvørering, som regel kun i det ene øre. I det hele taget er smykker blivet langt mere almindeligt til mænd.