Leder du efter et nyt job?

29 September 2021
Steffen Hansen

Er du gået død i dit nuværende job og er begyndt at se dig omkring efter noget andet? Det kan også være at dit firma har måtte skære ned og at du derfor er nødsaget til at finde et nyt job. Når det kommer til at finde et nyt job, så er der ofte mange andre der søger de samme stillinger, og det kan derfor være svært at komme igennem nåleøjet, især hvis man har været i det samme job i mange år, og ikke har opdateret sit CV eller sine kvalifikationer. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan tilføje forskellige ting til dine kompetencer, og derved have større chance for at lande et nyt job, måske endda dit drømmejob.

Tag et kursus eller en uddannelse

I Danmark er vi så heldige at vi altid kan tage en efteruddannelse, eller en helt ny uddannelse, hvis vi står i en situation hvor vi mangler et job, men af forskellige årsager mangler kvalifikationer. Det kan være at man har været på den samme arbejdsplads i mange år, hvor verden udenfor er fortsat og har gjort, at man står tilbage uden nogle nævneværdige kvalifikationer. Her kan en uddannelse være vejen til et nyt job.

Bliv kranfører eller lagermedarbejder

Nogle gange er man nødt til at tænke ud af boksen, for at lande et nyt job. Det kan f.eks. være ved at tage en kranføreruddannelse eller et gaffeltruckcertifikat, der gør at du får jobbet i stedet for en anden. Det er ikke nødvendigt at skulle tilbage på skolebænken de næste fire år, for at komme i betragtning til at job. Der findes utroligt mange kurser og uddannelser derude, der ikke tager ret lang tid og giver kvalifikationer, som mange virksomheder står og mangler. Det handler bare om at tænke kreativt og ikke være for fin til at uddanne sig.

Flere Nyheder