Lån penge til istandsættelse online

2 af de rum der bliver mest brugt i en bolig er køkkenet og badeværelset. Desværre er det også det 2 rum der er dyrest at istandsætte, så det kan være nødvendigt at låne, hvis man har planer om at istandsætte et af de 2 rum. Du kan læse mere her om, hvordan du kan låne til istandsættelse.

Har du brug for at låne til istandsættelse har du flere muligheder for at låne og det er altid en god ide at undersøge de forskellige muligheder, inden du siger ja til et af lånetilbudene.

Du kan både låne i en traditionel bank, men du kan også låne både i en online bank og i de butikker, du har planer om at købe varer i.

Fordelene ved at låne i butikken

Der er flere fordele ved at låne direkte i en af de butikker du skal købe inventar til istandsættelse i. Ofte har de forhandlet nogle gode aftaler om finansering på dine vegne og mange af lånene er derfor både rente og gebyrfrie, hvis man ser bort fra oprettelsesgebyret. Det betyder at det i praksis er gratis at låne penge til istandsættelse. Forudsat at du betaler dine afdrag til tiden. Banken tjener nemlig deres penge ved at du betaler for sent eller ikke kan og de tager sig der godt betalt.

Men betaler du til tiden er det både en god og billig måde at låne på til istandsættelse af din bolig.

Ulempen ved at låne i butikker er, ud over at det er dyrt i gebyrer, hvis du ikke betaler til tiden også at du er tvunget til at bruge pengene i en bestemt butik. Det betyder at du ikke kan shoppe rundt efter de bedste tilbud, som du vil kunne, hvis du låner pengene i en online bank direkte eller i en traditionel bank.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *