Klarvinduer.dk – hvis du vil have billige vinduer af høj kvalitet

Når vinduerne skal skiftes, handler det om at finde den helt rette kombination af pris og kvalitet. Hos klarvinduer.dk finder du netop dét – og du kan også få hjælp til at træffe den rette beslutning, hvis du har brug for det.

På trods af internettets massive indtog på alt, hvad der hedder forbrugervarer, er der stadig mange, der er skeptiske overfor at købe større ting online, fx vinduer og døre. Hos klarvinduer.dk kan du dog få den hjælp, du har brug for, så servicen er princippet den samme som i en fysisk forretning – den foregår bare via telefonen og mailen.

Er du nysgerrig på, hvilke former for vinduer klarvinduer.dk byder på, kan du med fordel tage et kig forbi deres hjemmeside. Alternativt kan du læse med efter billedet, hvor vi dykker lidt mere ned i mulighederne. 

Tophængt eller sidehængt

Først og fremmest skal du finde ud af, om dine vinduer skal være tophængte eller sidehængte – altså op de skal åbne til siden, eller om de skal åbne for neden.

Det har ikke som sådan en praktisk betydning bortset fra, at sidehængte vinduer kan blæse op, når vinden er stærk, hvis du ikke har hasper til at fæstne dem med. Men når det kommer til udluftning, har det ingen betydning.

Til gengæld har det en visuel betydning, og derfor skal du spørge dig selv, hvad der passe bedst til dit hus? Du kan eventuelt tage et kig på originalvinduerne, så du kører ud af samme linje som den, huset er født med.

Med eller uden sprosser

Derudover skal du finde ud af, om vinduerne skal være med eller uden sprosser. Til nogle huse passer det bedst med store vinduesrammer uden afbrydelser i glasset, mens andre huse egner sig bedst til vinduer med sprosser – igen er det et spørgsmål om at kigge på, hvilke vinduer huset er født med.