Hvilken efterbehandling er den rette til dit gulv?

29 September 2021
Emilie Ann Jacobsen

Når du har fået slebet eller afhøvlet dit gulv, skal du selvfølgelig have en efterbehandling på det. Efterbehandlingen beskytter gulvet, så du ikke slider alt for meget på det. Samtidig er behandlingen med til at give gulvet sit endelige udseende. Det er altså vigtigt, at du får valgt den rette form for efterbehandling til dit gulv. 

Men hvilke kan du lige vælge? Og hvilke vil være de rette for dig? Vi kommer her ind på, hvilke muligheder du har. Dermed kan du nemt selv vurdere det. Vi er blevet inspireret af firmaet gulvkanonen.dk til at skrive artiklen. Hos dem kan du få alle de efterbehandlinger, vi nævner her. Læs mere på https://gulvkanonen.dk/ 

Hvid lud og hvid sæbe

Vil du have et gulv med et flot udseende, og har du ikke noget imod en lidt mere sart efterbehandling kan du vælge hvid lud og hvid sæbe. I det tilfælde får dit gulv en flot hvid overflade, hvor det stadig er muligt at se for eksempel knaster igennem. 

Hvid mat eller naturlig lak 

Lak er ofte det meste populære valg til efterbehandling. Det giver nemlig en meget slidstærk overflade, der egner sig godt til gulve, som du går meget på, til dig, der har børn, eller dig, der har kæledyr, der slider på gulvet. 

Du kan vælge mellem lak i hvid eller i naturlig. Ønsker du et hvidt look til dit gulv, behøver du altså ikke at gå med hvid lud og sæbe, der jo giver et lidt mere sart gulv. I stedet kan du nyde godt af den mere holdbare lak, samtidig med at du får det hvide look. 

Ønsker du et naturligt look, kan du selvfølgelig vælge naturlig lak. I det tilfælde kommer dit gulv til at fremstå træfarvet, som det er. Mange er bange for, at deres gulve bliver meget skinnende med naturlig lak, men hos mange gulvfirmaer som gulvkanonen.dk bruger de mat naturlig lak. 

Flere Nyheder