Effektiv akupunktur Viborg ved autoriseret behandler

Effektiv akupunktur Viborg ved autoriseret behandler

Du kender sikkert lidt til akupunktur – det er ”det dér med nålene”. Men ved du, hvordan akupunktur virker – og hvordan den oldgamle, østerlandske behandlingsform kan hjælpe dig af med dine dårligdomme?

Akupunktur – et holistisk og alternativt behandlingssystem

”Akupunktur” betyder, i al sin enkelthed, ”behandling med nåle”. Da akupunktur er en holistisk behandlingsform, behandles hele mennesket ved en akupunktur behandling – ikke blot de overfladiske symptomer, som for eksempel kan udmønte sig i spændinger, smerter, eller psykiske lidelser så som angst og depression.

Ved akupunktur skabes balancen mellem de feminine og de maskuline energier i kroppen – Yin og Yang – og diverse blokeringer i kroppens energibaner fjernes, således at livsenergien Qi kan flyde frit og uhindret i disse baner, som også kaldes meridianerne.

Akupunktøren tilgår disse energibaner ved hjælp af tynde, sterile nåle, som indsættes på bestemte steder rundt omkring på kroppen – de såkaldte akupunkturpunkter. Ved at stimulere disse punkter forløses den blokerede energi, og der skabes balance i kroppen, som får overskud til at hele sig selv og fungere mere optimalt på længere sigt.

Hvordan kan akupunktur hjælpe mig?

Akupunktur er et særdeles velegnet redskab til varig smertelindring, da du med akupunktur har mulighed for at trænge til bunds i problemet – ikke blot fjerne symptomerne, som det er tilfældet med konventionel vestlig medicin. Er du således plaget af spændinger i ryg, lænd, nakke og skuldre – for eksempel som følge af stillesiddende arbejde – migræne eller Hortons hovedpine, eller generelle smerter i kroppen forårsaget af gigt eller andre inflammatoriske tilstande, er akupunktur nærmest ideel, hvis målet er at blive smertefri og opnå et højere energiniveau i hverdagen.

Hos Brise Akupunktur har du ydermere mulighed for at få sammensat et helt unikt behandlingsforløb, som også inddrager andre behandlingsformer fra den alternative verden – for eksempel Kranio Sakral terapi, posturologi eller auriculoterapi.

Du kan læse mere om akupunktur Viborg på brise-akupunktur.dk