Du snyder ikke i 7-kabale, vel?

24 September 2021
Anders Lundtang Hansen

Det kan være virkelig frustrerende, når man spiller 7-kabale, at man så ikke kan få den til at gå op.

Det gør måske ikke så meget, hvis man lige er begyndt på kabalen, og så må man starte forfra, men hvis man er kommet ret så langt i en kabale, så er det virkelig irriterende, hvis man kan se, at man er så tæt på mål, at man bare mangler et enkelt kort, og så ville den være gået op.

Så man overvejer jo lidt at snyde for at komme i mål.

Det er trods alt ens eget spil, og der er ikke andre med – sjovt nok – som der kan brokke sig, og man kan jo altid lyve om, hvorvidt man snød eller ej.

Det er dog ikke lige til at snyde i spillet, når man spiller online på https://dansk7kabale.dk/ , så man bør spørge sig selv om, hvad der er mest prestige i?

Det er ikke værd at snyde i 7-kabale

Som sagt er det jo dit eget spil, men hvis du vælger at snyde, så er der jo ikke så meget sejt ved at spille det, hvis man ikke ærligt redeligt kom i mål, som spillet er tiltænkt.

Man undskylder sig med, at man trods alt ikke snyder hver gang, man spiller 7-kabale, men det er jo netop, når man er ved at være kommet i mål, at man har lyst til at snyde for at se sig selv være reelt færdig med spillet.

Det fæles jo uafsluttet og ukomplet, hvis man ikke så den gå op, men det er jo ikke en fair måde at spille på og da slet ikke, hvis den strategi ender med at smitte af på andre spil, når man spiller sammen med andre.

Så tag at spille på nettet, for her kan du ikke snyde!

Flere Nyheder