Afliv skepsis ved maling af badekar

Afliv skepsis ved maling af badekar

Maling af badekar bliver også kaldt emlajering af badekar, men mange mennesker – også danskere – undrer sig lidt over, at “maling” og “badekar” kan indgå i samme sætning, for det burde vel ikke kunne lade sig gøre.

Specielt hvis man ikke har det store kendskab til malerteknikker og hvordan, det findes i mange forskellige gradbøjninger og -former.

For der er jo selvfølgelig ikke tale om, at man dypper en almindelige malerpensel ned i noget maling, som man ellers bruger til at male husmure eller træværk med og så begynde at plaske ens badekar til udvendigt og indvendigt.

Dette ville selvfølgelig ikke holde i længden, det er ikke en smart metode at bruge, malingen ville ikke live siddende, det er den forkerte teknik og fremgangsmetode, og så er det jo ikke sundt for kroppen at være nedsænket i et badekar, der er malet almindelig maling på.

Så for at finde en naturlig forklaring, så kan det klart anbefales, at man tager fat i det firma, der hedder ny-emalje.dk, der netop beskæftiger sig med at emaljering og maling af badekar.

De kan forklare sig, hvad teknikken helt præcist går ud på, og hvis du ikke er så interesseret i teknik, så kan de i hvert fald forklare dig, hvor forskellen ligger ved den forkerte beskrivelse, vi indledte artiklen med, og så det rent faktisk at male et badekar efter de bestemmelser, som det skal males efter.

Der er jo ingen grund til, at man smider ens badekar ud, fordi det har fået lidt overfladiske skrammer eller skår i sig.

Du ville jo heller ikke smide det ud, bare fordi der kom kalkpletter på det, vel?

Det er det samme med, at man kan ønske en reparation af ens badekar eller en ny anderledes finish, så kan give badekaret et nyt look, der gør det næsten nyt at se på.